Villkor

Beställningar
För att ingå avtal med Gustaf Mellbin AB skall man vara över 18 år. Minderåriga måste ha målsmans godkännande för att få beställa varor från oss. Alla beställningar sker via vår internetbutik och du får en bekräftelse till den e-postadress du uppgivit. Ta för vana att kontrollera din orderbekräftelse. Skulle du upptäcka fel går det alltid bra att kontakta oss.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och du har därför möjlighet att välja betalningssätt. Vi erbjuder betalning med kontokort eller faktura.

Kontokort
Vi använder oss av en väl beprövad betaltjänstleveranör DIBS Payment Services AB (publ). DIBS är Nordens ledande leverantör av betalningslösningar. Du som kortinnehavare fyller först i betalningsinformationen. Gustaf Mellbin AB skickar då informationen till DIBS med en säker anslutning. Transaktionen skickas därefter från DIBS till din internetbank. Internetbanken godkänner slutligen transaktionen och överför pengar till oss.

Faktura
Fakturering sker via Klarna AB. En faktureringsavgift om 39 kr tillkommer och du har som huvudregel 14 dagar på dig att betala. När du godkänner köpet i kassan knappar du in ditt personnummer, namn och adress. Klarna gör därefter en individuell kreditprövning. Varan skickas hem till dig och du betalar först efter du mottagit beställningen.

En fraktkostnad om 39 kr tillkommer. Beloppet kan komma att variera beroende på antal varor du beställt.

Leverans
Leveransen av ditt paket sköts av Posten AB. Som huvudregel skickar vi iväg din beställning inom 1-4 arbetsdagar. Det kan dock hända att varan inte finns i lager eller att ett tekniskt problem uppstår. Leveransen kan då ta längre tid än förväntat. Vår ambition är dock att du skall få din beställning så fort som möjligt! Önskar du ett mer exakt besked är du välkommen att kontakta oss.

Ångerrätt
För oss är det viktigt att du är nöjd med din vara. Skulle du trots allt inte vara helt nöjd med ditt köp har du naturligtvis rätt att ångra dig! Du har som konsument rätt till en 14 dagars ångerfrist efter att du har mottagit den beställda varan. Du har som konsument självklart rätt att öppna förpackningen och känna efter om varan passar dig. Vi ber dig dock låta alla lappar sitta kvar. På grund av hygieniska själ ber vi dig att behålla dina egna underkläder på när du provar trosor eller bikiniunderdelar. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den är i oförändrat skick betalar vi, inom 30 dagar, tillbaka vad du betalat till oss.

Så här utövar du din ångerrätt
I paketet finner du en returfraktsedel med Gustaf Mellbin AB:s adress på. Klistra fast den på originalförpackningen. Det är viktigt att du anger ditt namn och adress så att vi vet vem varan kommer ifrån. Innan du skickar varan tillbaka ber vi dig kontakta oss på: webshop@gustafmellbin.se

Innan vi skickar varorna till dig, gör vi en noggrann undersökning för att du med säkerhet skall få en felfri produkt. Skulle du trots allt få en defekt eller fellevererad vara ber vi dig kontakta oss så fort som möjligt, dock senast inom 60 dagar. Gustaf Mellbin AB står självklart för frakten vid reklamationer och felleveranser.

Vi reserverar oss och beklagar för eventuella tryckfel och felprissättningar på hemsidan.